Ingrediens: persilja

Grönsaker och kyckling i en panna, persilja och dill – AIP, paleo glutenfrit

Grönsaker och kyckling i en panna, persilja och dill – AIP, paleo glutenfrit

Att hitta middagar som sköter sig själv är ett självändamål! För mig räcker tiden inte alltid till för att stå i köket flera timmar, och under perioder då jag mår sämre så har jag svårt att laga mat då matos triggar mitt illamående. Grönsaker och 

Fläskfilé provencal – för autoimmun paleo

Fläskfilé provencal – för autoimmun paleo

Här om dagen tänkte jag på en rätt som min pappa gjorde ibland när det var kalas. Hela mitt minne var att det var skivad fläskfilé ovanpå potatis. Efter lite googling hittade jag vad det var för rätt, det var fläskfilé provencal! Självklart gick den 

Fläskfilé provencal – för autoimmun paleo

Fläskfilé provencal – för autoimmun paleo

Här om dagen tänkte jag på en rätt som min pappa gjorde ibland när det var kalas. Hela mitt minne var att det var skivad fläskfilé ovanpå potatis. Efter lite googling hittade jag vad det var för rätt, det var fläskfilé provencal! Självklart gick den 

Torsk i paket – en vardagslyx!

Torsk i paket – en vardagslyx!

Att upptäcka nya maträtter är en av de bästa sakerna med att byta kosthållning. Nya sätt att tillaga, nya ingredienser och nya smakbilder. Denna vecka kör vi frysrensning, och det blir mycket torsk. Gott och inte mig emot. För att ge de tre torskrätterna olika 

Blomkålspilaff färggrant till fisken

Blomkålspilaff färggrant till fisken

Blomkål. Känn på ordet, fundera på smakerna. Blomkål är inte det som jag tycker är mest upphetsande på tallriken. Samtidigt är det en ypperlig grönsak att göra tillbehör av. Mättande, ofta rätt prisvärd och lätt att få tag på närproducerat. Därför är det extra roligt