Ingrediens: morot

Ketchup på morot och rödbeta

Ketchup på morot och rödbeta

Jag visste inte hur mycket jag kunde sakna ketchup. Samtidigt är jag just en ketchupperson, som länge beställde Big mac med bara ketchup. Och jag har aldrig varit ett fan av att ha något annat än ketchup till pommes. Därför är glädjen i att få 

Stekt blomkålsris

Stekt blomkålsris

Blomkålsris när det bara kokas, ångas eller micras kan vara bland det tråkigaste som finns. Istället kan man därför göra stekt blomkålsris! Stekt blomkålsris kan låta rätt tråkigt det också, men i stekt blomkålsris så har vi i en massa andra grönsaker. Vi har alltid 

Plommonspäckad fläskkarré för höstsöndagar

Plommonspäckad fläskkarré för höstsöndagar

Plommonspäckad fläskkarré är ett kul sätt att göra en söndagsstek! Höstens måltider tycker jag ska vara mustiga och smakrika, och genom att peta in plommon i karrén så får den en sötma som är svårt att beskriva och som höjer måltiden flera steg. Plommonspäckad fläskkarré 

Varm sallad med rödbetor – AIP, paleo

Varm sallad med rödbetor – AIP, paleo

Varm sallad med rödbetor är ett recept fullt med grönsaker. En sallad som klarar av att vara både ett kallt och varmt tillbehör och som är jättegod direkt, men också när den svalnat eller stått i kylen. Ingredienser En varm sallad med rödbetor blir lite 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssopp

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssopp

Såhär på hösten fryser jag mest hela tiden. Jag vill dricka varmt, ha varma tofflor och vira in mig i filtar. Och göra varma soppor! En saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa är perfekt som huvudrätt, och om det går så är det gott med en bit