Lägg kycklingfiléerna mellan två bitar plastfolie och banka ut så att de blir jämntjocka. Detta för att kycklingen ska tillagas mer jämt. Salta filéerna på båda sidorna.
Hacka löken fint.
Smält kokosolja på medelhög värme i en djup panna eller gryta, jag använde traktörpannan. Bryn kycklingen på båda sidorna. Ta ur pannan och lägg åt sidan. Kycklingen behöver inte vara genomstekt utan framförallt ha en stekyta.
Ha i mer kokosolja och stek löken på medelhög värme tills den blir mjuk.
Hacka koriandern fint.
Häll i buljongen och limejuice pressa i vitlöken och ha i koriandern. Koka upp, och låt sjuda i fem minuter.
Häll i kokosmjölken och koka upp, låt sjuda ytterligare fem minuter. Smaka av, salta vid behov.
Ha i en skvätt vatten och arrowrot i en skakare, och toppred såsen. Rör ordentligt så att redningen blandas ut i såsen.
Lägg i kycklingen i grytan. Koka lugnt under lock i 5-10 minuter tills kycklingen är färdig, vid 72 grader Celsius.