Strimla köttet i smala bitar. Hacka löken. Rensa och skär svampen i mindre bitar om den är färsk. Riv pepparroten på ett zestjärn.
Tillagning
Smält 1 msk kokosolja i en gryta på medelvärme. När kokosoljan är varm lägg i köttet och bryn tills det fått färg. När köttet stekt i ett par minuter, krydda med sellerisalt. Lyft ur köttet och lägg åt sidan.
Lägg i ytterligare en matsked kokosolja i grytan och bryn lök och svamp under omrörning. När de fått lite färg ha i buljongen och låt bryna ytterligare någon minut.
Rör ner kokosmjölken och 1 dl vatten, låt koka upp. Därefter har du i pepparroten. Låt puttra 2-3 minuter.
Gör en toppredning på 2 msk vatten och 1 msk tapiokamjöl i en shaker. Rör ner redningen i såsen. Smaka av och salta mer vid behov.
Vänd ner köttet och låt puttra på svag värme i ca 10 minuter under lock.
Servera med risade grönsaker eller rotfrukter gratinerade i ugn.