Dag 8: fördriva tiden

Dag 8: fördriva tiden

Nu är det fredag. Den åttonde dagen i denna omgången på sjukhus. Jag orkar inte läsa. Vill mest bara lyssna eller slötitta på saker som inte har någon egentlig relevans för någon. P har räddat mig denna gång genom att ge mig tillgång till både Viaplay och Netflix.

Efter en vecka med dessa två tjänster parallellt så har jag en kort analys.

Viaplay har många filmer, men inte många som jag tycker är tillräckligt lättsmälta/lättittade. Serierna på Viaplay har däremot mycket mer att önska. Det finns inte en enda serie där jag kan tänka mig att börja titta på och försöka fastna för. Netflix har inte heller ett fantastiskt utbud. Men mängden romaniska high school-komedier är fler. Vilket alltid är ett plus i min värld! Plus att jag kan se på Veronica Mars. Vilket i sig är rätt onödigt eftersom jag har alla tre säsonger av V. Mars på DVD-box hemma. Fast det är ju just det. Jag vet vilka avsnitt jag gillar, vilka jag tycker är idiotiska och hoppar över, samt vad som har hänt om jag somnar ifrån.

Sen har jag ju också Sveriges Radio. Appen i mobilen är god underhållning och Morgonpasset i P3 på svtplay är fantastiska grejer!

 

 

 Lämna en kommentar