De negativa tankarna

De negativa tankarna

Ibland fastnar jag i negativa tankespiraler. Idag har varit en sådan dag. Jag har känt mig ensam och övergiven. Som att ingen bryr sig och att jag kan försvinna utan att någon skulle märka något. Även om jag vet att det inte är verkligheten, så känns det djupt i magen. Det finns saker som kan vända spiralen, men det behövs motivation eller också behövs att någon lyfter mig. Idag har det inte funnits något. Och jag har låtit spiralen ta fart. Det finns inte energi eller anledning att göra något för att bli glad, trevlig och entusiastisk. Istället hoppas jag på en bättre morgondag. För jag orkar inte fejka. Jag vill bara vara mig själv igen och jag hatar dåliga dagar.2 thoughts on “De negativa tankarna”

  • Vet inte riktigt hur jag hamnat hit (måste vara stomi inlägg) men började bläddra i bloggen. Det du skriver om här är hur jag ofta känner själv. Det är precis som du beskriver mina tankar och känslor. Helt sjukt. Hoppas du mår bättre nu.

Lämna en kommentar