Den knäppande magen och politisk framtid!

Den knäppande magen och politisk framtid!

Åt mackor och drack vin igår och magen är inte glad på mig. Just nu låter det som den knäpper, långsamt och missnöjt.

Är på Wigforssakademien, en politisk utbildning med s-studenter. Den här helgen har vi pratat om ”nu”. Vart är vi, varför är vi här och lite om vad vi skulle kunna göra istället. Jag blir väldigt bitter, cynisk och överväldigas av hopplöshet.

Men som tur är har jag dom bästa tjejerna här! Som har driv, passion,  vilja att föra allt framåt och är allmänt fantastiska! Om det inte fanns människor runt en som inte var nöjda, så hade jag nog förlorat hoppet för länge sedan!

Vi är ju trots allt här, vi lär oss nya saker. Vi umgås och lät känna varandra och förhoppningsvis kommer det så småningom att göra skillnad! Jag måste tänka så för att inte tappa all framtidstro!Lämna en kommentar