Den oflexibla garderoben

Den oflexibla garderoben

Jag ska gå i prideparaden i Stockholm på lördag. På något sätt har jag lyckats med att aldrig vara i huvudstaden under prideparaden och bara en gång under själva prideveckan förut trots att jag är uppväxt i och har mycket i Stockholm.

Självklart ska jag gå i en sektion med tema. Och jag har insett att min garderob är ytterst oflexibel. Jag äger i stort sett bara kläder som jag använder till vardags och mina kläder består i stort sett bara av mönstrade klänningar med vida kjolar. Det finns några kjolar också och någon blommig blus. Me rent allmänt har mitt val att använda mina fina kläder till vardags lett till att jag bara har supernishade plagg i min garderob. Vid utklädning och tema innebär detta rätt stora utmaningar. Och just nu har jag inte riktigt ekonomi att köpa nytt och jag vill inte köpa kläder jag inte kommer använda till vardags. Så nu ska jag försöka hitta ett sätt att genom devisen ’låna är bäst’ försöka vara en del av det utpekade temat.Lämna en kommentar