Försöker ta mina sista högskolepoäng på grundnivå

Försöker ta mina sista högskolepoäng på grundnivå

Jag håller på att skriva 10 sidor om kvasimarknader och transportsektorn. 10 sidor som är värda 7,5 högskolepoäng och är den sista pusselbiten för att jag ska kunna ta ut min kandidatexamen i kulturgeografi. Alltså, jag blir kulturgeograf, en termin sent, men ändå.

Jag har väntat med att skriva denna uppgift för det har känts som att jag inte har haft mitt intellekt med mig de senaste fyra, fem månaderna och att jag därmed inte har kunnat prestera på en sådant sätt att jag själv blir nöjt. Gisslet med att ställa höga krav på sig själv. Det gäller att jag presterar bra, så att jag får ett bra betyg för hela terminen, så att chansen att komma in på den master jag helst vill gå blir större. För jag planerar ju att bli så pass frisk att jag kan läsa på heltid i slutet av augusti.

Så gårdagen spenderades till stor del framför datorn, först i en kall källare på kurs- och tidningsbiblioteket där det inte fanns någon mobilmottagning och sedan inne på Handelshögskolan med utsikt ut över alla som tillbringade vårens varmaste dag på institutionens innergård.

Idag har jag rehabtränat, sett på prinsessdopet och ska nu gå vidare till att få den där uppgiften klar. Vädret ute är fantastiskt och jag sätter mig ute och skriver så att man får sol och luft samtidigt som är produktiv.Lämna en kommentar