Funderar på morgondagen

Funderar på morgondagen

Snart släcker jag lampan och sover med ett lätt leende på läpparna. Idag har varit en bra dag på många sätt. Lägenheten är städad. Jag har en idé om vad mitt kurspaper ska handla om. Och det finns fina människor i min närhet.

Planen för imorgon är att få tag på gastromottagningen. Helst vill jag börja ringa redan vid åtta då telefontiden börjar. Sedan vill jag vara på biblioteket lagom till när det öppnar och leta reda på de böcker som är relevanta för mitt paper och försöka få tag på referensexemplaret av veckans litteratur. Då jag är trött som jag är nu så är ett av mina knep att fundera ut mycket av nästa dag kvällen innan, lunch, kläder, vad jag behöver med mig osv.

Imorgon tänker jag fågelklänningen, jag måste ja med mig medlemsregister och lunchlåda med avokado i. Jag ser det framför mig. Så nu kan jag somna, med det där lilla leendet på läpparna.Lämna en kommentar