Graden av spänning

Graden av spänning

Min kropp är inte så bra på att hantera stress. En läkare sa till mig en gång att 30% av nerverna som förmedlar känslor går direkt till magen, och det är så sant när det gäller mig! När jag tycker något är obehagligt får jag ont i magen, när jag blir glad är det i magen som det känns mest, och när jag är stressad så är det magen som regerar först av allt. Samtidigt är jag en människa som presterar bra under press, jag kommer på bättre lösningar och blir mer effektiv. Detta är ett rätt rejält moment 22.

Hearingen för s-studenter förra veckan i kombination med två dödsfall inom familjen, ett första möte med min praktikplats idag och slutinlämning på fredag för kursen jag läser för tillfället, plus en stor inlmäning för Wigforssakademien på söndag är inte direkt något som gör att jag mår bra. Inatt har jag åtminstone sovit, vilket är ett framsteg, med det var inte utan hjälp från läkemedelsindustrin.

Det är väldigt, väldigt mycket just nu.

Men det blommar i Lund!Lämna en kommentar