Hemlock Grove

Hemlock Grove

Under de senaste veckorna har jag sett mycket på serier. (Tack P för att du gett mig access). Många av serierna har jag mest sett för att få tiden att gå och för att hjärnan inte ska få fritt spelrum. Jag har bland annat sett första avsnittet av Dawsons Creek – att jag följde den serien då 1998 är idag ytterst märkligt. Jag har också tittat mig igenom The Glades och tre säsonger av Gossip Girl. Inte heller direkt kvalitet.

imageNu har jag snart sett hela första säsongen av Hemlock Grove. En märklig serie. Men jag är nyfiken och fortsätter titta. De första tre avsnitten såg jag mest på grund av att det är en stämning, en underton, som tilltalar mig. Storyn hoppar fram och tillbaka och mellan karaktärer och den är inte direkt lätt-tittad. De förklarar ingenting men jag vill veta hur det går! På något sätt så känns det som att skaparna av serien inser att tittarna är intelligenta. Och eftersom de inte ger mig något gratis så tröttnar jag inte.

Det är varulvar, änglar och andra övernaturliga väsen. Det är mord, sex och droger. Jag rekommenderar!Lämna en kommentar