Ingrediens: brysselkål

Stekt brysselkål

Stekt brysselkål

Det här receptet på stekt brysselkål skrev jag 2017. Då hade jag precis upptäckt att brysselkål över huvud taget existerade. Nu har det gått flera år, och det här receptet är ett av de populäraste av alla mina recept. Och därför tänker jag att det 

Hash – en pytt med mer frihet

Hash – en pytt med mer frihet

Hash är det ord jag använder för min typ av pytt i panna. Jag tycker nämligen att pytt i panna är begränsande. Den ska alltid baseras på potatis, och gärna innehålla korv. Både potatis och korv är saker som inte är compliant med en paleolitisk 

Varm sallad med sötpotatis (AIP, paleo, vegansk)

Varm sallad med sötpotatis (AIP, paleo, vegansk)

Enkelt och snabbt, men gott, är avgörande för att lyckas hålla en kost där all mat ska lagas från grunden. Denna varma sallad började jag arbeta med vid jul då jag skulle komplettera ett julbord. Sedan dess har den utvecklats till att bli en favorit! 

Den stekta brysselkålen- det enkla hösttillbehöret

Den stekta brysselkålen- det enkla hösttillbehöret

Under de senaste åren har jag hittat en mängd grönsaker som jag tidigare knappt visste fanns, som jag nu tycker är fantastiskt goda, och som jag till och med äter som snacks ibland. Det är sötpotatis. Majrova. Och brysselkål. Många tänker att brysselkål är beskt.