Ingrediens: coconut aminos

Kyckling i en panna med honungsmarinad

Kyckling i en panna med honungsmarinad

Snabba middagar som sköter sig själv är perfekt för lata sommardagar. Kyckling i en panna med honungsmarinad är toppen för just detta! Genom att låta kycklingen ligga i marinad minst en halvtimme, men gärna över natten, får rätten en sötma! Och eftersom den görs i 

Stekt blomkålsris

Stekt blomkålsris

Blomkålsris när det bara kokas, ångas eller micras kan vara bland det tråkigaste som finns. Istället kan man därför göra stekt blomkålsris! Stekt blomkålsris kan låta rätt tråkigt det också, men i stekt blomkålsris så har vi i en massa andra grönsaker. Vi har alltid 

Honungsglaserade revben – AIP, paleo

Honungsglaserade revben – AIP, paleo

Såhär påväg in i sommaren tillagar vi köttet kortare tid och glaseringen eller marieneringen får ta mycket mer plats. Honungsglaserade revben är ett perfekt protein som kan ätas med sötpotatis, som på bilderna, eller med en trevlig sommarsallad! Revbenen blir saftiga och sås som tex 

Kinamat – paleo, AIP, glutenfri

Kinamat – paleo, AIP, glutenfri

Glädjen i att lyckas göra kinamat som är paleo, AIP och glutenfri är verkligen stor. När jag var liten var kinamat det mest kryddiga och ”exotiska” vi åt hemma. Detta var innan tacos kom till Sverige (ja, jag börjar bli gammal), och ännu längre innan 

Marinad för grillat kött

Marinad för grillat kött

Jag gillar grillat, älskar grillat! Och att marinera är en så trevlig vardagslyx! Med coconut aminos går det utmärkt att marinera. Just denna marinad är söt.