Ingrediens: honung

Smuldeg till paj – 4 gånger kokos!

Smuldeg till paj – 4 gånger kokos!

Jag älskar att baka. Och såhär till hösten vill jag ha paj! Efter flera test har jag nu kommit fram till en smuldeg som funkar utmärkt att lägga ovanpå äpplen, hallon eller vilken annan frukt eller bär du vill ha i en paj. Mat är 

Zucchinibreadmuffins – glädjen i att baka!

Zucchinibreadmuffins – glädjen i att baka!

Jag introducerade ägg för ett tag sedan. Och jag upplever att jag kan äta ägg ibland. Ibland kommer nog mest användas för att baka! Det första jag bakade var zucchini bread-muffins. För en del år sedan var det en kursare från Nordamerika som bjöd klassen 

Jordgubb- och rabarberkompott – när sötsuget faller på

Jordgubb- och rabarberkompott – när sötsuget faller på

Jag trodde att jag skulle vara sugnare. Men såhär tre veckor in har jag inte något sug efter chips (en av mina största laster som jag också mår sämst av), och inte heller något direkt godissug. Även om det är så, vill jag ibland vill