Ingrediens: örtkryddor

Stekt brysselkål

Stekt brysselkål

Det här receptet på stekt brysselkål skrev jag 2017. Då hade jag precis upptäckt att brysselkål över huvud taget existerade. Nu har det gått flera år, och det här receptet är ett av de populäraste av alla mina recept. Och därför tänker jag att det 

Lasagne med spagettipumpa istället för lasagneplattor – AIP, paleo, glutenfri, mjölkfri

Lasagne med spagettipumpa istället för lasagneplattor – AIP, paleo, glutenfri, mjölkfri

I jakten efter lasagne är detta ytterligare en variant. Här ersätts lasagneplattorna med spagettipumpa. Riktigt mumsigt! Det finns även ett recept med lasagne med plattor på rotselleri som är fantastiskt.

Balsamicokyckling (AIP, paleo, glutenfritt, mjölkfritt)

Balsamicokyckling (AIP, paleo, glutenfritt, mjölkfritt)

Snabb mat är viktigt ibland. Framförallt veckor som denna då det är möten, möten, möten. Tiden att laga mat är helt enkelt begränsad ibland och då behövs det bra mat som går fort. Just denna kyckling går i ett huj, så länge som kycklingfiléerna är 

Den stekta brysselkålen- det enkla hösttillbehöret

Den stekta brysselkålen- det enkla hösttillbehöret

Under de senaste åren har jag hittat en mängd grönsaker som jag tidigare knappt visste fanns, som jag nu tycker är fantastiskt goda, och som jag till och med äter som snacks ibland. Det är sötpotatis. Majrova. Och brysselkål. Många tänker att brysselkål är beskt. 

Lax i ugn – enkelt, snabbt och supergott!

Lax i ugn – enkelt, snabbt och supergott!

Jag är som jag berättat tidigare en stor förespråkare av fisk. Och en vardagsfavorit är lax! Lax går att äta på långa sätt och med en mängd tillbehör. Jag gillar lax på alla sätt, men till vardags tillagar jag den oftast såhär.