Kommunfullmäktige & allergirädslan

Kommunfullmäktige & allergirädslan

image
Idag har vi haft vårt första kommunfullmäktige den här mandatperioden. Jag är tredje ersättare och satt denna dagen på avbytarbänken med min virkning. Framöver är nog chansen stor att jag kommer få tjänstgöra nästan varje gång, men det var trevligt att få agera åskådare såhär första gången.
Min största rädsla var dock att jag skulle bli allergisk mot rummet som fullmäktige hålls i. När jag haft lektion i sessionssalen har min astma dragit igång. Idag började det bara klia lite i ögonen. Antagligen är det möblerna från 1968 som är problemet. Jag tål inte riktigt gammalt damm.
Resultatet av mötet är att mina kamrater Fanny (i mitten på bilden) kommer sitta i kommunstyrelsen som ersättare, och Elin (till höger) nu är vald till kommunalråd och som ordinarie i kommunstyrelsen. Det här kommer bli så bra!2 thoughts on “Kommunfullmäktige & allergirädslan”

Lämna en kommentar