Litet bakslag och pingviner

Litet bakslag och pingviner

Jag har lärt mig saker idag. Har mer ändtarm än jag trodde. Hela 27 cm. Det är ju rätt så många. Det verkar som om att det är svårt att direktbehandla den med suppar eftersom de inte tar tillräckligt högt upp. Så nu ska skum diskuteras med överläkaren. I vilket fall som helst så är jag matt och trött idag. Har sovit gott (med hjälp av sömntabletter men ändå). Typ sju och en halv timme i sträck.  Har inte varit uppe och sprungit utan bara sovit gott. Trots detta så är jag snurrig. Missade nästan en stol när dom bäddade sängen, fick stötta mig mot väggen när jag klädde på mig. Så. Snurrig och matt.

När jag sov efter frukosten så drömde jag om pingviner. S-studenter, årsmöten, pingviner och hus som försvann eftersom isen smälte i rasande fart. Mest tyckte jag pingvinerna var läskiga! Och det snöade massor. Snö som gjorde att en inte kunde springa från pingvinerna. Snurrigt är alltså dagens känsla!Lämna en kommentar