Sommar, sol och träning

Sommar, sol och träning

Om en halvtimme ska jag trotsa sommarvärmen och gå in i en stor gympasal och köra mitt första grupp-pass sedan november.

Det har varit en rätt märklig, men bra dag. Gjorde första steget mot fem kilometer i morse sedan såg jag Stefan Löfvens tal från Almedalen. Klockan 11 är ett konstigt tid att hålla tal på, men det var ett riktigt, riktigt bra tal. Sedan letade jag reda på vatten. Det blev två timmar på Ribbersborgsstranden där jag lyssnade på Fasad, ett nytt program om arkitektur på P1. Solen har tagit ordentligt och det känns rätt ok att vara inne på Sveriges kallaste kontor under fem dagar, men det finns också anledningar till att arbeta extra effektivt, och komma ut några timmar under veckan också. Kanske strand och vin…Lämna en kommentar