Tillbaka

Tillbaka

IMG_0161
De senaste månaderna har mycket i mitt liv ändrats. När jag ser tillbaka på när jag helt plötsligt slutade posta så sammanfaller det exakt med dessa förändringar. Jag har fått flera nya, komplicerade, uppdrag. Jag bor inte längre ensam utan har nu en gemensam lägenhet. Jag har delvis ett nytt umgänge. Jag läser en kurs på svenska på en ny högskola. Jag har mer saker att hålla i luften och just bloggen har fallit igenom.

Att inte bo ensam är en väldigt stor förändring. Jag har inte bott med någon annan än min närmaste familj, förutom under en period i korridorsboende, och det går riktigt, riktigt bra. En av de fina sakerna är att när jag har en dålig dag så får jag önskemat till middag och behöver inte vara själv när jag känner mig som mest ensam och utsatt.

Det faktum att vi båda äter min mat i stor utsträckning tycker jag är en fantastisk uppoffring från den som kan äta vanligt, att avstå för att jag måste avstå, en av de finaste handlingar jag kan tänka mig.

Jag är just nu utan arbete. Men har inte mycket tid över för det. Jag har en förmåga att sysselsätta mig. Just nu med en halvfartskurs i projekt- och processledning i hållbar stadsutveckling. Med att engagera mig i ABF. Med att försöka skapa reell förändring genom mitt politiska engagemang. Med att försöka ta upp träningen igen. Att laga god mat från grunden. Att hitta nya serier och umgås med vänner. Samtidigt så söker jag med ljus och lukta efter mitt första steg in på den reguljära arbetsmarknaden.Lämna en kommentar