Två saker utöver det vanliga

Två saker utöver det vanliga

Nu är jag hemma. Har egentligen lika ont, men efter läkare från fem olika delar av sjukhuset. Först akuten, sedan kirurgen, reumatologen, ett kort möte med gastro och sist gynekologen.

Det visade sig i slutet att det onda beror på två saker. Inflammation i muskler/muskelfästen i vänstra delen av bäckenet + plus en ofarligt cysta på ena äggstocken. Det gynekologiska behöver bara läka ut = smärtstillande i form av citodon. Det reumatiska behöver läka ut = smärtstillande i form av citodon och när det blivit bättre, coreträning och snabba promenader (jag ska försöka komma upp i löptempo också). Jag längtar efter endorfiner istället för smärtstillande.

Det reumatiska ska förhoppningsvis kunna motverkas proaktivt med träning och sommarväder. Min extrema mensvärk (två-tre gånger om året) jag försöka skapa en plan för att slippa vid återbesök om sex veckor. Den typ av smärta som cystan skapar tänker jag inte acceptera längre, eller någon mer gång!Lämna en kommentar