Vad gör man inte för (S)aken?

Vad gör man inte för (S)aken?

Imorgon är det 1:a maj. Den viktigaste dagen på hela året! Efter helgen så är jag lite mör, och jag är inte säker på att jag orkar demonstrera. Det är ju inte bara en demonstration. Först är det demonstrationen här hemma som jag innan jag blev riktigt sjuk var med och organiserade, sedan är det den stora demonstrationen i Göteborg där Stefan Löfven talar. På Tjörn är inte demonstrationen så lång så det är inget problem, i Göteborg så är det en bit att gå och jag är inte säker på att jag kommer orka… Men jag vill så gärna! Det finns en kraft i att många människor tillsammans visar att vi vill ha förändring. Strength in Numbers som man säger. Jag tycker att det är mäktigt och jag brukar kunna leva på energin ett bra tag efteråt.

Så… för att göra mig själv så fysiskt stark som möjligt försöker jag idag ligga stilla så mycket som möjligt Och framför allt undvika att sitta så att såret slutar blöda. Ligga och stå är de två grejer jag kan göra. Att byta däremellan är dock smärtsamt. Att böja magen är något jag undviker just nu.Lämna en kommentar