Är så glad att allt ändå funkar

Är så glad att allt ändå funkar

Idag hade vi ett riktigt roligt och bra seminarium om de paper som ska skrivas för kursen jag läser just nu. Jag tycker att ämnet är svårt, men det var skönt att få veta att jag inte är ensam i förvirringen.

Den här veckan innehåller tre obligatoriska seminarier. Det är tur att jag är envis. Det är så jag klarar av att hålla i och komma på alla grejer. Jag behöver också gå på föreläsningarna just eftersom jag tycker att ämnet är svårt och jsg har lättare att lära mig om någon föreläser än om jag läser helt själv.
Den här veckan alltså… men imorgon hoppas jag att jag får in en fika med en kompis på eftermiddagen, efter läsegrupp, före lssk. Annars får jag göra som ikväll, som förgylldes av en sen kvällspromenad. Det är de små sakerna som skapar livet.Lämna en kommentar