Att våga hävda att en bra – sök!

Att våga hävda att en bra – sök!

Många av de människor som jag tycker skulle utgöra fantastiska företrädare och ledare är personer som inte alltid tar mest cred eller står längst fram och skriker högst. Det är människor som läser igenom alla handlingar innan mötet och kommer med kommentarer som löser problem som tidigare sågs helt olösliga. De ser till att organisationen fungerar och letar upp svar på alla frågor som inte kommer ställas bara för om ifall att. De står ett steg bakom och för en bra politik på sin egen bekostnad om det behövs. De ser alla oarvoderade förtroendeuppdrag som det finaste en kan göra även om det tar massor med tid och inte kan användas på cv:t senare.

Många av dessa grymma människor har även  svårt att se hur bra de är. Det finns också en motvilja att faktiskt prata om allt en gör.

Så även om du känner att du inte gör så mycket (du hat ju inte anställning inom rörelsen), sök till BommA och/eller andra utbildningar. Det är med stor sannolikhet du som behövs för att vi ska kunna ta partiet framåt!Lämna en kommentar