Äventyrsbadandet

Äventyrsbadandet

Har idag för första gången på säkert tio år varit på äventyrsbad. Aq-va-kul i Malmö var destinationen och sällskapet var det bästa. Vi åkte vattenrutchbanana fyra gånger i rad. Klättrade på flytsaker och åkte snabbt i strömmande kanaler. Det var pool utomhus och pool med bubblor samt vågmaskin.
Varm och svalt om vartannat.

Den fråga som jag ställer mig själv är framför allt, varför har jag inte varit på äventyrsbad på så länge? Det var ju fantastiskt roligt. Av vattenrutchbananan fick jah endorfiner som när jag var tolv och jag älskar ju att bada överlag.

Som nöje betraktat är äventyrsbad rätt så billigt och en får mycket för pengarna, så det finns inte några egentliga argument emot. Mest bara att det känns avlägset. Det här är det bästa med att inte ha stomi och inte heller någon tjocktarm är att jag genom att vara varsam med vad jag äter kan kontrollera min mage. Det gör att jag faktiskt kan åka till badhus och kunna vara där i flera timmar utan att behöva gå på toaletten. Jag kan göra i stort sett vad jag vill numera. En helt fantastisk känsla!Lämna en kommentar