En fin dag, en glad dag, en full dag

En fin dag, en glad dag, en full dag

Igår var en dag med många lager. Några tårar. Mycket skratt. Helg och häng.

Det senaste åren har jag satt ljus på gravar på alla helgona. Nu är jag i en annan del av landet så det var inte en möjlighet. Samtidigt har flera lämnat oss detta år. Döden är väldigt påtaglig.

Efter ljus utomhus besökte vi domkyrkan. Tände ljus. En kör sjöng från läktaren ackompanjerad av orgel. Det var mycket människor och ett lugn.

Mitt i detta finns det nya vänner. Människor som en råkat på och som visat sig vara med på att inte bara följa med på roligheter utan även det lite ledsammare.

Dagen fortsatte i Malmö med tjejerna och deras killar, typ. Knytkalas är en fantastisk idé. Så mycket mat! Sen att jag arbetsvägrade när det gäller charader är en sak som behöver ett längre utlägg, men jag känner mig så fånig…

På vägen hem så lyckades jag sedan tajma in det så att jag fick träffa den bästa med sällskap över en cola och pommes. Lundanatten har sina uppenbara fördelar, framför allt att alla är i närheten. Och trots att jag inte kom hem förrän framåt halv fyra så mår jag rätt bra idag.Lämna en kommentar