Bada och grilla och längta

Bada och grilla och längta

Åkte till Bjärred och testade badvattnet med utsikt över Öresundsbron för första gången. Det var en spontan budgetutflykt möjliggjord av sommarkortet i Skånetrafiken och den långa bryggan vid kallbadhuset i Bjärred. Efter ett bad då vi faktiskt var i en stund, eftersom det inte blir lika kallt efter tag. Första gången för i år det var mer än ett dopp!

Igår hängde jag med hitresta vänner och malmöbor på en innegård i Malmö. Grill och häng under ett parasoll i sommarnatten. Även om det är en kontorssommar i år, så börjar jag nu fö in rutiner föt att faktiskt göra den yill sommar.

Nu längtar jag både hem alla de fina från Almedalen, men också tiöö Almedalen själv. Det känns som att jag missar allt det roliga, alla hängen med vännerna, diskussionerna. Men jag har ju andra här. Ska undersöka möjligheterna för en liten längre utflykt i helgen tänker jag…Lämna en kommentar