Det regnar, regnar och regnar

Det regnar, regnar och regnar

Det är typ tolv grader kallt ute och regnet slår mot rutorna. Huset från början av 1900-talet hanterar inte den kalla vinden från Lomma så bra. Jag hade tänkt att gå på ett pass på Gerda, men det känns lite löjligt att ta stadsbussen till gymmet och framför allt på helgen då det enda som händer är att en får vänta i en blöt, kall och blåsig busskur.

En innedag som denna har jag vikt tvätt och kört två maskiner. Diskat. Druckit te med den finaste som lämnar oss alla för Almedalen och lagt upp alldeles för många bilder på Instagram (jag heter @klaraochmagen där).

Maten har idag varit kontrollerad, även om jag tröstätit lite mycket, men jag har i alla fall tröstätit bra saker. Innelivet på grund av regn ger mig alldeles för mycket tid att älta, och kroppen som är lite öm efter helgens äventyr uppmanar inte till att hitta på aktiviteter. Men jag har många kort på mat!Lämna en kommentar