Börjar sent, håller på länge!

Börjar sent, håller på länge!

Inplanerad sovmorgon avklarad. Kort, intensivt träningspass avklarat. Frukost/lunch i form av äppelgröt uppäten. Nu ska datorn startas, dokumenten öppnas och genusglasögonen på.

Igår återupptogs tisdagsmiddagarna och efter det en lång promenad där jag var tvungen att försöka förklara min akademiska utgångspunkt. Givande. Trevligt.

Det känns lite som att eftersom gårdagen var en fantastisk (!) studiedag borde idag vara riktigt dålig. Men samtidigt så har jag en idé. Och jag borde kunna hitta massor av matnyttigt i mina anteckningar. Om det är något jag är bra på så är det att hitta motivation i det lilla. Just nu är det lilla att kunna ta ’semester’ från det att tåget rullar in i Stockholm fredag kväll, tills jag rör mig mot Skåne igen måndag vid lunch. Så Fokus!Lämna en kommentar