Dagen efter!

Dagen efter!

Kan inte påstå att idag har varit en av mina bästa dagar. Men jag börjar från början

Igår så opererade jag ihop mitt tarmsystem. Läkaren säger att allt gick så bra som möjligt, det gick fort, det var enkelt, allt var riktigt, riktigt bra! Men på uppvaket var det lite värre. En del av det en ska göra där är att sitta i fåtölj i två timmar och att en ska dricka fyra näringsdrycker och en liter vatten. När jag satte mig på sängkanten kom yrseln, jag stod upp i 30 sekunder, om jag räknar högt, när maskinen tog blodtrycket efteråt var det 93/51 och dippade en timme senare på 83/38 (en ska ha 120/80). Så lågt blodtryck helt enkelt. Och det som händer med mig när mitt blodtryck blir för lågt är att jag blir illamående, brutalt illamående. Det enda som händer är att jag vill ligga med huvudet lågt, på rygg, stilla, för då kan jag kontrollera illamåendet något.
Detta har hängt i till idag. Lågt blodtryck, illamående, illamående, illamående. Svårt att äta. Illamående.

Men sen fick jag besök, min mamma kom hit. Jag fick försenad födelsedagspresent från mormor. Min pappa kom. Han kom med internet. Så det är rätt ok. Trots att jag är brutalt illamående.

Jag är också mer svårstucken än tidigare. Det tog 8 försök förrgår och igår för att få en infart. Resultat:Lämna en kommentar