Det är bara att göra. Inte tänka.

Det är bara att göra. Inte tänka.

Har varit rätt effektiv idag, trots att jag inte var på biblioteketet förrän halv tolv. Jag har suttit och läst översiktsplaner och tidigare forskning om Helsningborg för att förbereda mig för praktiken som börjar om en dryg vecka. Det är väldigt intressant, men egentligen är jag trött in i märgen. Detta gör att jag måste ta extremt noggranna anteckningar för att komma ihåg vad jag faktiskt har läst, vilket i sig inte är något negativt. Det är dock intressant att försöka skapa sig en uppfattning om en geografisk plats en aldrig har varit på. Det kommer bli mitt mission i juni, lära känna Helsingborg!

Lite annan nytta har jag också gjort, lyckats med att prata med studentkoordinatorn om CSN för sommarterminen, och hur jag ska göra för att CSN ska ha överseende med mina 7,5 poäng som jag missade här på slutet i och med dene oväntade smärtan och sjukhusvistelsen. Min förhoppning är nu att jag genom att kunna planera mitt eget liv, kommer kunna jobba 40 timmar i veckan i tio veckor och hitta några ingångar för ett intressant examensarbete nästa vår!Lämna en kommentar