Bastu, kallbad och hålla sig i rörelse

Bastu, kallbad och hålla sig i rörelse

Idag har jag mest tagit hand om mig själv och njutit av livets nektar i den mån det går när en har något som känns som eld i ryggen.

Att sova länge är något jag alltid föredrar och rekommenderar! Att äta chips till frukost trots att magen inte är alltför förtjust rekommenderar jag inte men det var på något sätt att gå i barndom eller tonårstrots och göra det som är extremt tillfredsställande i stunden även om det inte är det bästa beslutet i långa loppet.

För första gången i mitt liv har jag varit på Kallis i Malmö. Bastu, bad i havet, mer bastu och en massa tjejsnack var en perfekt start på en helg som jag tror kommer bli bitvis intensiv. Att basta tror jag gjorde under för min onda rygg. Idag är dag två utan smärtstillande! Idag har jag inte heller börjat halta förrän jag har gått uppemot tio minuter!  Små, små framsteg, så länge jag undviker att sitta… Att självmedicinera med chiliburgare, pommes och rosé i kombination med goda vänner gör dock allt lite lättare att hantera

På vägen hem genom ett mörkt Lund plockade jag på mig en liten syrénkvist och tänker imorgon vakna upp i en lägenhet som doftar sommar och förhoppningar och nya möjligheter!

Oskar Linnros har också förgyllt min dag med att smygsläppa tre låtar från sin nya platta. Det gör att det blir ännu mer sommar i min värld. Det är så bra!Lämna en kommentar