Kass sömn och märkliga drömmar om rymden

Kass sömn och märkliga drömmar om rymden

Min skönhetssömn var inte så god inatt. Det tog orimligt lång tid att somna och när jag väl hade gjort det så vaknade jag en gång i halvtimmen,  ibland på grund av att det gjorde ont, men också flera gånger på grund av en ytterst märkligt dröm.

Drömmen gick ut på att vi befann oss i ett parallellt universum där fyra personer skulle åka till rymden med hjälp av en säng. På sig hade dessa fyra personer olikfärgade hjälmar i klara färger och min bror, som var en av dom, hade extremblonderat hår. Samtidigt gick det tåg kors och tvärs precis utanför dörren och valde folk att gå ombord försvann dom för evigt. Oklart vart. Och jag cyklade runt i detta parallella universum en mörk natt och försökte få människor att inte gå på tågen men åka ut i rymden. Ytterst märkligt! Sedan vaknade jag med huvudvärk och intensivt illamående. Slutsats: idag är allt på fel sida.Lämna en kommentar