Lördag med rödvin, fotboll och Infernp

Lördag med rödvin, fotboll och Infernp

Chamipions leauge-finalen var ett ytterst tråkigt evenemang,  tyska lag, som mött varandra otal gånger förut, är inte direkt ett upplägg för entertainmentsuccé. Golfen vi såg på efteråt var mer upphetsande, och jag gillar inte golf! Det har varit en lång och varm dag. Jag har mest tvättat och diskat, och försökt få till någon form av base line i mitt liv. Sedan mötte jag upp de andra och tittade på när gymnasisterna från Eslöv hade bal på Grand från andra sidan gatan. Det är nog det jag saknar mest med att inte ha tagit studenten, att få gå på bal, eller snarare att ha en anledningen att verkligen klä upp sig. Jag har en djup fascination för vackra och avancerade klänningar, men har aldrig haft en anledning till att köpa en riktigt fin klänning. Jag vill ha en anledning!

Efter fotboll (och golf) hamnade vi på Inferno och då kände jag av vinet ordentligt. Detta faktum kommer kanske göra att jag kan sova bättre inatt! Det här har blivit min semestervecka, eftersom jag inte har lämnat in något de sista 7,5 poängen. Jag försöker ändra ”mind set” inför praktiken och hitta krafter att göra ett bra jobb 40 timmar i veckan 10 veckor i sträck, samtidigt som jag vill hitta ett bra uppsatsämne. Det har varit en av de sämre lördagarna till och börja med,  men den slutade bättre än förväntat. Även pm det finns viss jobbångest närvarande mest hela tiden.Lämna en kommentar