Det här med att inte ta mediciner längre har fått konsekvenser

Det här med att inte ta mediciner längre har fått konsekvenser

Jag sitter på tåget från Stockholm mot västkusten och i första etappen Göteborg där s-studenter i eftermiddag har ett seminarium med socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson Magdalena Andersson.

Igår kväll insåg jag dock att en månad utan medicinering mot mitt överaggressiva immunförsvar var allt min kropp klarade av. Mina fötter har sakta men säkert svullnat upp precis på samma sätt som de gjorde förrförra sommaren då njurarna pajade. Membranös nifrit. Det ska aldrig vara enkelt är dagens sanning.

Men detta är inget jag har tid att ta itu med idag. Jag ska fortsätta temat från igår, att vara i arbetarrörelsens, i detta fall socialdemokratins, tjänst! Imorgon ska jag börja rota i vilka som tycker att det är deras ansvar att se till hela min hälsa och inte bara ett enskilt problematiskt organ åt gången. Men det är morgondagens projekt!Lämna en kommentar