Tre dagar på Bommersvik i arbetarrörelsens tjänst

Tre dagar på Bommersvik i arbetarrörelsens tjänst

Fredag till söndag har jag varit på Bommervik, därför har det varit lite tyst här. Jag har precis examinerats från Bommersviksakademien som Socialdemokraterna, SSU och LO organiserar. Vi har varit 75 yngre människor i arbetarrörelsen som under fyra helger har utvecklats och lärt känna varandra. Jag har träffat människor som kommer finnas med hela livet i olika intensitet och någon där det växt fram embryot till en episk vänskap! Det har varit fantastiskt på många sätt! Här är mina bilder från den sista helgen men Bommersettan.

Jag är mycket piggare nu än jag var när jag var på Bommersviksakademien senast, ungefär en månad innan jag operades. Då gick jag på massiva doser kortison i kombination med att helgen var djupt mentalt utmanande. Denna helg var jobbig på helt andra sätt. Jag vill så gärna orka, men gör det inte. Det kommer ta ett bra tag innan jag är i form nog att hänga med i andras tempo.

För övrigt ska väl sägas att jag hade Stefan Löfven som bordsherre vid Kretsen Kring Bommersviks middag lördag kväll. Väldigt trevligt, roligt och hedrande! Charlotte Andersson tog den bilden!Lämna en kommentar