Det kan vara så att kortisonhungern har släppt!

Det kan vara så att kortisonhungern har släppt!

Idag fick jag i mig en lyxfrukost av rang, kesoplättar med kesellaglass och lite rökt skinka på sidan om. Var tvungen att ta mig ut på stan för att fixa och strukturera handlingar till s-studenters kongress och P ställde upp med både skrivare och tillbehör. Tips för de som skickar ut stora dokument till en stor mängd människor, vilka sedan i grupp ska kunna följa med i sagda dokument; sidnumrera, sidbryt och pdf:a filerna. Det blir kanske mer arbete för en part (person) men det sparar tid för minst 84+29 andra. Mina handlingar bor numera i en pärm med röd rygg, insatta i ett register och snart är de sidnumrerade för hand.

Det är kommunstyrelse idag. Det är budgettider. Det är valbudgetar som diskuteras. För att fira denna tilldragelse åt P och jag tidig lunch på korvhuset. Kvalitetskorv och potatismos. Nomnom! Även om jag mest åt korv. Nu några timmar senare så är jag fortfarande inte hungrig. Det verkar som att jag kommit ner i en kortisondos där biverkningen hunger har avtagit. 10 mg. Bästa känslan på länge!

Gårdagens katastrofbeslut att springa, har idag omvandlats till benböjs- och plankan. Benböjen hittade jag på instagram, plankan är en del av att läkaren rekommenderade att träna core. Så, på en månad ska jag upp i 250 benböj och 3 minuter plankan. Hemmaträning är bra grejer!Lämna en kommentar