En mindre bra dag, med det var självförvållat

En mindre bra dag, med det var självförvållat

Idag vaknade jag och var ganska pigg, men idén om att motion är bra gjorde att allt gick utför. Jag sprang/gick tre kilometer, sedan slog smärtan in. Sedan fick jag ligga till sängs med min värmefilt och ta maxdos av smärtstillande för att överhuvud taget vara människa, och smärtan sitter fortfarande i. När jag får så här ont så har jag svårt att koncentrera mig, så jag har ju inte fått något gjort heller. Det har varit mycket Veronica Mars idag.

Quiz-kampen är ett annat nöje som går att ägna sig åt från sängen, tillsammans med instagram och en ständig närvaro på facebook. Inte speciellt produktivt alltså…

Maten har dock varit mycket god idag!

Till brunch åt jag ägg, chorizo och stekta grönsaker med turkisk yoghurt. Till middag stekta grönsaker, köttfärssås, sallad och mushy peas. Jag åt även micrat äpple med kanel och keso som någon sorts eftermiddagsmellanmål. Och eftersom kortisonhungern är så brutal så gjorde jag även kesellaglass med hallonsmak. Det går ingen nöd på mig så här i undvikandet av kolhydrater. Även idag så gjorde dock äpplet att antalet kolhydrater gick upp ordentligt. Jag funderar på om jag ska ge bort mitt sista äpple till någon annan, eller också så blir morgondagens lyx fruktsallad. Det känns ju lite fel att låta mat bli dålig…Lämna en kommentar