En blöt natt

En blöt natt

Natten har varit blöt. I praktiken blöt. Magen är lite för aktiv för sitt bästa och jag har varit illamående och kräkts, vilket jag i stort sett aldrig gör. I processen lyckades jag spräcka stomin och var tvungen att byta alla förband. Stomipåsen och över operationssåret. Byte av kläder och lakan, upp ur sängen och hålla på. Det gör inte så gott för smärtan. Några timmar senare, vid femsnåret, insåg jag att jag var kall. Det som är bedövat var då vått och alldeles kallt och då hade stomin läckt, långsamt, långsamt, så det var bara att utföra samma procedur igen, byta lakan, och kläder.

Nu på morgonen, vaknade jag igen av att jag var blöt. Den här gången var det droppet som hade läckt, på hela golvet och halva mig. Upp ur sängen, återigen, byta alla kläder och alla sängkläder, en gång till. Natten har som sagt varit blöt. Men nu ska jag äta frukost och jag längtar efter att få sätta på mig mina egna kläder!0 thoughts on “En blöt natt”

  • AJ aj aj… en tuff natt absoult
    Men maste kannas tryggt att d finns dar for att hjalpa dig och ta hand om dig

    Bara att kampa pa och hoppas du far en battre natt den som kommer
    KRAM!

Lämna en kommentar