En dag efter – över förväntan

En dag efter – över förväntan

Såhär dagen efter operation så mår jag mycket bättre än jag någonsin trodde att jag skulle må. Jag har epidural-bedövning och känner ingenting från bröstet ner till ljumskarna. Det är som tandläkarbedövning eller något, tryck känns men inte så mycket smärta. Igår var jag fruktansvärt sliten, men jag kom upp ur sängen redan nere på uppvaket och åt och drack. Jag är enligt sköterskorna proffs på hur man ska ta sig i och ur sängen, och borde vara med i en instruktionsfilm för framtida patienter.

Uppvaket var i övrigt en intressant upplevelse. Ibland förvånas man av vad människor bestämmer sig för är det ultimata sättet att leva livet, utan stadsklorerat vatten, alla typer av trådlös utrustning och helst ute i skogen. Fascinerande!

Idag har jag mått riktigt bra på förmiddagen. Stomin har kommit igång och bubblar och har sig, men det som är avgörande är tillgången till mediciner. Jag har ryggmärgsbedövningen kvar och ska ha det till imorgon och till det har jag fått lite annat smått och gått som jag inte riktigt vet vad det är.Maten är ju inte mycket att skryta om, rätt smaklös och grå, och jag som är kräsen redan från början.

Min mamma har varit här idag, vilket har varit trevligt eftersom det är extremt tråkigt att ligga på sjukhus. Nästan så tråkigt att man blir sjukare av det… Som tur är vet jag att det är helt galet tråkigt så jag har med mig dator, böcker, dataspel, filmer och allt annat man kan tänkas behöva under en vecka inlagd. Har även utfärdat några beställningar på saker som kan tänkas smaka mer än sjukhusmat

 

 

 

.

 0 thoughts on “En dag efter – över förväntan”

 • Klara!
  Jag sitter hemma i Panama sjuk i lunginf. och tycker synd om mig sjalv. MEn inser vad du gar igenom och tycker kanske inte att d e sa farligt anda…
  Det kommer sakert blir helt underbart for dig nar allt ar klart, fatta leva utan denna standiga ont och trubbel som du skriver om
  Tanker pa dig ofta, du ar en kul typ som jag saknar emellanat har
  Kom tillbaka battre och annu mer ”Klara”
  Stor kram fran mig
  / Anna Panama

  • Det var roligt att du skrev! Jag tänker på dig också sådär från och till. Jag har kommit fram till att allt är relativt. Det finns alltid någon som har det värre 🙂

Lämna en kommentar