En fråga – ett annat svar

En fråga – ett annat svar

Jag funderar på vad jag kan göra för att må bättre i värmen. Jag blir väldigt matt och får ont i huvudet. Och framförallt blir jag väldigt varm. Samtidigt har jag absolut ingen lust att sitta hemma bara för att termometern går över 20°C. Jag dricker massor med olika saker. Försöker välja att ha is i det mesta. Få ner temperaturen. Sitta i skuggan. Men det är som att kroppen inte kan hantera den yttre värmen och att allt blir i obalans. Hade jag varit nära vatten hade jag badat. Nu duschar jag kallt. Men det är inte en hållbar situation. Jag som älskar sommaren, solen och värmen, som tidigare mått som bäst denna tid på året, känner mig nu begränsad och hämmad. Och när jag frågade så var den jag pratade meds svar ’du är inte uttorkad’, på min fråga ’hur ska jag må bättre?’. Visst jag behöver inte vård. Men jag vill ha livskvalitet också. Kunna njuta av sommaren.Lämna en kommentar