En helg av smärta

En helg av smärta

Natten mot fredag hände något med min mage. Jag vet inte riktigt vad, men ont långt ner i magen och akuta toabehov, var symptomen. Någon gång under fredagen fick jag också ont ganska långt ner i ryggen. En smärta som var mindre framträdande då jag satt ner (väldigt ovanligt för att vara jag). En smärta som mildras med alvedon (wow!). En smärta som TENS helt tar bort (wow!!). En ovanlig smärta helt enkelt. Den har långsamt blivit bättre under helgen. Men det blev inte mycket till helg. Jag har mest gnällt. Och varit rädd att röra mig för att det kan bli värre.

Det är så trist när kroppen sätter stopp. Och den satte verkligen tvärstopp. Och helgen blev verkligen inte vad jag ville. Jag ville vara ute i hösten. Jag ville styra upp klädkammaren. Jag ville njuta.Lämna en kommentar