En mindre bra torsdag

En mindre bra torsdag

Idag motarbetar kroppen mig. Jag hade brutal mensvärk inatt och sov lite och väldigt dåligt. Så nu är klockan snart halv elva och jag har precis vaknat. Magen gillar inte heller det här med massiva mängder hormoner.  Det här kommer bli en märklig dag.

Det fungerar inte att ligga kvar här hela dagen. Jag har en grej jag måste läsa. Ikväll är det verksamhetsplanering med LSSK, ett möte jag missade förra terminen vilket var något jag ångrade enda fram till sommaren. Så det blir helt enkelt alvedon och en varm dusch för att sedan försöka få igång den här dagen!1 thought on “En mindre bra torsdag”

  • Hej Klara,
    Vill mest säga hej. Och heja! Tycker du verkar helt fantastisk! Jo, känner igen det där med kombinationen mensmage och Crohns-mage. Inte en vinnare…Kram/Maria

Lämna en kommentar