Det här med håret

Det här med håret

Imorgon ska jag göra ett nytt försök med sjukhuset, med förhoppningen att en annan sjuksköterska svarar i telefon denna gång. De frågor jag behöver få någon form av gehör för är
– tröttheten, det finns flera saker som är kopplade till magen som kan orsaka den, biverkningar, någon typ av vitamin- eller näringsbrist eller att jag trots fina prover faktiskt är påväg in i ett skov igen
– håravfallet, även här finns biverkningar med som en möjlig förklaring, men det finns också andra förklaringar för om inre magen mår bra så mår inte hår och naglar bra
– de akuta toabesöken, jag går på toa fler gånger än vanligt men framförallt blir det mer akut än det brukar.

Jag ska försöka komma fram innan seminariet om maskuliniteter börjar klockan kvart över åtta. Annars blir det till att försöka komma fram i pausen. Det finns ingen telefonkö så jag måste ringa och ringa igen tills jag kommer fram och upptaget är det normala tillståndet när jag försöker ringa gastro i Lund.Lämna en kommentar