Ligger 8 timmar efter

Ligger 8 timmar efter

Kursen jag läser just nu har olika teman varje vecka. Denna vecka var det maskuliniteter som stod på schemat. Nästa vecka är det något med globalisering, tror jag. Denna veckas seminarium ägde rum tidigt i morse och efter det hängde jag lite med mina kursare och vi fick tid att faktiskt prata med varandra vilket var mycket trevligt.

Eftersom jag var ansvarig för veckans ’att synas’-inslag med LSSK sä ägnades en timme åt flygbladsutdelning. Och sedan gick pluggandet väldigt långsamt och jag hade inte självdisciplin nog att sitta kvar. Så idag ligger jag back 6 timmar plugg och lägg till det två timmar från tidigare i veckan.

Resultatet blir att jag ska försöka få in dessa timmar under helgen. Och söndag lär inte vara ett alternativ. Tre timmar idag och fem imorgon innan klockan fyra är det utrymme som kalendern tillåter. För just nu är jag för trött och måste sova en timme för att vara det minsta effektiv.Lämna en kommentar