En sån där natt

En sån där natt

Igår var jag lite off hela dagen. Saker gick långsamt och jag var extremt oproduktiv. I natt kom svaret på varför. Min mage har inte varit helt lycklig och jag har tillbringat en stor del av natten på toan. Mest bara för att det gör ont. Krampar.

Som tur är har jag haft två av de bästa sämsta serierna att titta på. The lying game och Twisted. Det gjorde att natten åtminstone blev någorlunda underhållande.

Det tar väldigt mycket kraft att ha dåliga dagar (eller nätter). Hela kroppen blir alldeles spak. Hjärnan blir långsam. Stubinen rätt rejält kortare. Jag uppskattar att det är natten som varit riktigt dålig och inte dagen. Då behöver ju ingen utsättas för mitt dåliga humör och inget viktigt möte drabbas. Att jag kommer behöva sova hela förmiddagen och därmed missar tre-fyra pluggtimmar får ses som ett litet problem i sammanhanget.Lämna en kommentar