Håravfall och att faktiskt sova

Håravfall och att faktiskt sova

De senaste dagarna/veckorna har jag varit så in i märgen trött. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör, om jag sover eller vad som. Jag är så trött. Det gör mig lite nervös att jag mår såhär en vecka innan universitet drar igång höstterminen och jag är orolig för att jag inte ska orka. Tröttheten har ju varit lätt att bortförklara med att jag inte sover så bra för tillfället. I natt hade jag dock någon form av break through så tillvida att jag har fått ihop typ sju timmar och bara varit uppe en gång! Så igår när jag tittade på mina tånaglar så kom jag på, jag bad läkaren att beställa prover på järn och mineraler och vitaminer, eftersom jag har haft ordentlig järnbrist förut. Symptomen jag hat haft de gånger jag har haft järnbrist är; extrem trötthet, håravfall och ränder på stortånaglarna. Nu är jag trött, tappar mängder med hår och igår insåg jag att jag har ränder på tånaglarna.

Det jobbiga är att det är så många saker som pågår i kroppen samtidigt. Och att samma symptom kan bero på en mängd olika saker. Nu hoppas jag att prover på järn och vitaminer var en del av de blodprover jag tog för två veckor sedan. Imorgon ska jag undersöka om allt är ok.Lämna en kommentar