Hej då sjukhuset för denna gång – nu vill jag ha en relation på distans!

Hej då sjukhuset för denna gång – nu vill jag ha en relation på distans!

Så, det gör ont att äta. och som dom säger ”äta bör man annars dör man”. Så nu är kampen 2200-2500 kcal om dagen. Igår åt jag drygt 600. Så här är vad jag har bestämt mig för, även om det är rätt så räligt. 

Näringsdrycker, matstöd.

På detta sätt behöver jag inte tvinga i mig mat. Mat som gör att magen brinner som eld och mat som inte smakar eftersom det gör så ont att äta. Då ska vi inte prata om det faktum att sjukhusmat inte direkt eldar på aptiten. Så jag tänker. Hemma. Där får en sova när en vill, där får en äta vad en vill när en vill. Där finns det reell önskekost. På det sättet, i kombination med lite näringsdryck, borde jag kunna återhämta mig på bästa sätt.

Så ikväll blir det jul. Bröderna kommer från Stockholm. Paketen ska delas ut. Myset kommer vara på topp. Men jag tänker inte äta någon julmat (den fanstastiska julen i Lund har gjort att jag inte känner något behov av att äta). Kanske en liten, liten bit skinka.

Så, hej då sjukhuset för denna gång. Vår relation kommer fortsätta, men förhoppningsvis på distans under den närmaste framtiden!

 

 Lämna en kommentar