How to: julpynta ett juldropp

How to: julpynta ett juldropp

Så. Det faktum att jag inte kan äta utan att det gör groteskt ont gör att jag inte kan åka hem idag. Istället, mediciner för att lugna magen, och dropp för att kompensera att jag typ har ätit 600 kalorier i snitt (inklusive näringsdrycker) sedan i fredags, och på sin höjd fått i mig en och en halv liter vätska. Jag brukar i normala fall dricka 3,5 till 4 liter om dagen, just saying.

Så nu är frågan. Hur ska en pynta ett juldropp?

Jag har sett droppställning med mässingsstjärna där jag väntade på operation, det var riktigt rart, på många sätt  Det är en rätt steril miljö, och jag var rätt nerdrogad och det gav mig julkänsla att stjärnan hängde där på sin ställning och lyste glimmande rofyllt.

Men nu är alltså frågan, hur ska min droppställning julpyntas idag?

Julkulor? Det skulle vara ett fint alternativ. Men inte bara en i sådana fall. Det måste vara ett kluster av julkulor. En annan fråga är färgsättningen. Röda är ju ett klassiskt val. Men jag är ju inte speciellt klassisk när det kommer till julpynt. Lila kulor? Eller kanske mina svarta och vita som är inspirerade av välen?

Självklart är även glitter ett alternativ. Men personligen så har jag väldigt svårt för glitter. Redan som liten, i luciatåget, längtade jag efter röda band och lingonriskrans istället för glittret. Som jag anser kliar och sticks.

Presentsnöre hade också kunnat vara ett alternativ.

I en lämplig färg så klart. I år har mina julklappar gått i färgskalan brunt-rött-vitt. Vilket jag måste erkänna blev ytterst snyggt.

Jag tänker alltså. Hela droppställningen ska ge ett sken av jul!Lämna en kommentar