Huvudvärk, mensvärk om brutal kortisonhunger

Huvudvärk,  mensvärk om brutal kortisonhunger

Jag ska inte påstå att idag gar varit en bra dag, jag har dock varit med om mycket, mycket värre! Hur som helst.
När jag vaknade i morse så snöade det. Igår kväll när jag gick hem snöade det lite men jag hoppades och önskade och inbillade mig själv att det trots detta var vår. Men när jag vaknade hade vintern åter tagit över Skåne

Vinden tjuter runt knutarna, -5,7 grader ute och kylslaget plankgolv i lägenheten. Och enligt norska vädertjänsten är det minusgrader att vänta en bra stund framöver. Det gör mig lite nere. Jag vill så ha vår nu. Jag flyttade ju söderut!

För övrigt är jag nog extra känslig fortfarande. En huvudvärk har hållit mig i sängen största delen av dagen, i kombination med mensvärk som molar i ryggslutet. Så jag har unnat mig saker idag. Som att se på första säsongen av Glee och äta tofuglass.

Men jag har också lyckats laga riktigt god mat! Mest baserat på grönsaker och bra råvaror. Om jag bara kunde bli av med den brutala kortisonhungern så skulle jag nog trivas med tillvaron. Men samtidigt är jag lite rädd för att det totala ointresset för mat ska återkomma. Men jag har bara tre veckor på kortison kvar. Sen får jag ta det som det kommer!Lämna en kommentar